Érdeklődés

+36 1 255 2212

+36 20 498-2208

info@almavia.hu

1137 Budapest,

Radnóti u. 2.

Bemutatkozás

Tizenöt év idegenforgalmi tapasztalata, több mint ötven ország ismerete és emlékezetes utazásokon összekovácsolódott utaskörök, baráti társaságok megtartó ereje hívta életre az AlmaVía Travelt. Tour operátor irodaként elsősorban saját szervezésű utakat kínálunk, programjaink palettája leginkább az utasközönségünk igényeihez igazodik, és a következő témák köré csoportosul:

∙ egzotikus desztinációk
∙ hosszú hétvégék, városlátogatások
∙ kalandtúrák

Mit jelent a nevünk? Az alma magyarul egy jóízű gyümölcs, ám spanyolul lélek, ahogyan a vía meg út…Innen már csak egy lépés volt az AlmaVía fantázianév, amelyik tökéletesen rímel az Utazások ízzel, lélekkel… szlogenünkre.

Miért éppen az AlmaVía Travel?

Mert szenvedélyesen szeretünk utazni! Útjaink nagy részét már több ízben végigjártuk, tudjuk, hogy mit érdemes, hol és mikor. Utazásaink célja látni és láttatni: átadni valamit a hely szelleméből, amikor arra is jut idő, hogy  kényelmesen végigsétáljunk a főutcán, vagy megnézzük a helyi zöldségpiacot.

Mert szeretjük kipróbálni az adott ország gasztronómiáját is! Ez lehet egy jó vacsora egy tradicionális étteremben, vagy éppen egy borkóstolás egy hangulatos bodegában.

Mert szeretünk belecsempészni valami különlegességet is az útjainkba! Ilyen volt spanyol körutazásunknál az AVE vonat, amelyik 300 km/h sebességgel repített minket Madridból Córdobába. De legalább ilyen felejthetetlen élmény, amikor old timerekkel száguldottunk végig Havanna tengerpartján.

Mert profi idegenvezetőink vannak! Kollégáink magasan képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező rutinos utazók, akik helyismeretükkel, empátiájukkal, felkészültségükkel igazi élménnyé varázsolják az utazást.

Mert csoportjaink kis létszámúak! Utazási klub vagyunk, ahol a minőség fontosabb a mennyiségnél.

Mert fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást! Évek óta hagyományosak az utazást követő összejöveteleink, a fényképnézegetős-sztorizós „after partyk”.

Bárki csatlakozhat hozzánk, aki kellően befogadó, nyitott és kíváncsi egy másik ország kultúrájára. Köszönjük, ha megtisztelnek minket a bizalmukkal! A magunk részéről mindent megteszünk, hogy élvezetes és különleges utakat csináljunk, és hiszünk abban, hogy jó munkából, jó dolgok születnek. A mi esetünkben sok-sok utazás… ízzel, lélekkel.