Érdeklődés

+36 1 255 2212

+36 20 498-2208

info@almavia.hu

1137 Budapest,

Radnóti u. 2.

Vélemények

 

Kedves Utasaink!

Köszönjük, ha megtisztelnek minket a véleményükkel! Egy jól sikerült út esetén önökkel együtt örülünk, építő jellegű észrevételeik pedig segítenek minket a szolgáltatások javításában.

 

Az albán út csodás volt, jó volt a szervezés, kitűnőek voltak a szállások és az étkezések. Az idegenvezető csillagos ötös, felkészült, jó kommunikációs érzékű, dinamikus és magával ragadó előadó.A helyi kísérők alapos, profi háttérmunkások voltak.

Ha nagyon keresnem kell javítani valót, akkor egy kicsit több szabadidő Berát-ban, hogy a város hangulatát egy kicsit élvezni lehessen.

Üdvözlettel: Király Gyula


Én is köszönöm a szép, koszovói utat! Nekem legjobban Prizren tetszett, és speciális helyzete miatt Mitrovica.

B.Anikó


Kedves Éva és Zoli!

Köszönöm a sok szép élményt és figyelmességet. Igazán jó “bandácska” volt.

Külön köszönöm a személyes segítséget! Remélem nem voltam a terhetekre és a csoport mozgását se akadályoztam nagyon.

Szeretettel: Köves Kati


Koszovói körutazás: jó volt veletek!

Bori és Lajos


Köszönjük a közreműködéseteket a tanzániai utazáshoz, szuper volt!!

Annyi élménnyel lettünk gazdagabbak, hogy még csak most tudta elkezdeni feldolgozni…

Ez volt az első nagy utazásunk, de már a következőn gondolkodom. 🙂

Csodálatos lenne egy gorilla szafari Afrikában vagy elefánt túra Ázsiában. Ha gondolkodtok ilyesmiben szóljatok feltétlenül.

Íme pár képünk, nem túl jók, (mi inkább videókat csináltunk, egy kisfilmet szeretnénk összerakni belőle), de a hangulat átjön belőlük! 🙂

Cziffra Zsófi és Zsolt


Kedves Éva! Remélem, a második közép-amerikai csoport is sikeres volt, és az utasok tengernyi élménnyel gazdagodtak, akárcsak mi! Próbáljuk feldolgozni a csodálatos emlékeket!
Köszönjük Közép-Amerika sokoldalú, alapos és színes bemutatását, nagyon jól éreztük magunkat! További jó munkát, csoportot kívánunk!!

Sz. J.


Még egyszer nagyon szépen köszönjük ezt a profin megszervezett utat. (India II. Kulturális körutazás+meditáció és jóga egy ashramban) Minden gördülékenyen, pontosan és könnyedén ment. Felejthetetlen élmény marad számunkra ez az utazás. A – más irodák ajánlataitól eltérő- különlegesebb helyszíneken és bővebb látnivalókon túl a helyi idegenvezetők felkészültségének, tájékozottságának és lelkiismeretességének köszönhetően sokkal behatóbban sikerült megismernünk az indiai kultúrát, történelmét, múltját és jelenét. Igazi kuriózum a kommersz ajánlatok között!

Üdvözlettel: Z.Judit


Minden rendben volt az albániai úttal! Nem tudok semmi olyat írni, ami nem tetszett volna és ez valószínűleg azért van, mert mindkét oldal nagyon rendben volt.
Gondolok itt egyrészt az országra – fantasztikus adottságokkal, rengeteg izgalmas hellyel, sajnos! hihetetlenül jó ellátás, és ételek – ja, és kávék! – mindenhol, nagyon kedves, igazán európai emberekkel (lenne mit tanulnunk tőlük!!) -, másrészt az útszervezés – nagyon jó!!! szállodák, végiggondolt útvonal, nekünk nagyon ideális “menés-pihenés” arány.

Mit csinálnék másként? Beratra nagyon kellene még egy nap, de legalább egy fél plusszban! Annyira izgalmas hely, mindenhol kerestük a régi Albániát, és Gjirokastra mellett – amire azért volt egy teljes nap! – itt megtaláltuk. Megkockáztatom, én az Ohridi tó rovására is el tudnám képzelni ezt. Nem volt rossz az sem, de számomra sokkal többet adott Berat.

Zoli édes volt, hatalmas energiával, és tudással is a Balkánról.

Mikor jó egy út? Ha miután hazaértél, másnap úgy érzed, hogy ismét indulnál vissza. Ez ilyen volt! Ajánlom is sok embernek!

Gulyás Erika


Kedves Éva!
Köszönjük a fáradozásodat! Mi nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon tetszett, hogy nem csak azt láttuk, amit általában meg szoktak mutatni a turistáknak. Marica mindent megtett, hogy az “igazi Kubát” lássuk, megkóstolhassunk mindenféle finomságot, helyi specialitást. Jók voltak a programok, mozgalmas volt az út, és kellett a végén az “all inclusive” pihenés.
Nyugodt szívvel ajánljuk barátainknak, ismerőseinknek!

Csizmadiáné


Mindenkinek tudom ajánlani a mongóliai körutazást, aki szereti a szép természeti látnivalókat, a nagy térségeket, ahol a szem szabadon kalandozhat. A turistát itt igazán kedvesen fogadják, valóban vendégnek érezheti magát a család jurtájában és távozáskor barátian búcsúznak. Jó érzés volt ott lenni, a Góbi-sivatagban nyiló sokféle virág csak bónusz volt a különleges látnivalók mellé. A jurta szállások kényelmesek, az ellátás bőséges. A program végig élvezetes volt, érdemes minél előbb menni, amíg ilyen kevés a turista!

Dr Parádiné Novák Anna


Tisztelt Iroda! A mongóliai körutazásról csak annyit mondhatok, hogy csillagos ötös! Rendkívül tartalmas volt a program, minden napra jutott valamilyen nagyon érdekes látnivaló, és mi még szerencsések voltunk, mert még láthattuk azt a Mongóliát, amit pár év múlva majd már el fognak lepni a turisták. Nagyon izgalmas volt a jurtákban aludni, és ami külön meglepetés volt, hogy nagyon jó volt az ellátás. Köszönjük a remek szervezést!

Üdvözlettel: dr.Gyimesiné Katalin


 

A perui út (is) hibátlanul sikerült! A programok nagyon szépen, logikusan épültek egymásra, még arra is ügyeltetek a látnivalók összeállításánál, hogy legyen időnk akklimatizálódni, ami lássuk be, létfontosságú az Andokban. Ez volt a harmadik utunk együtt, hová is megyünk legközelebb Éva?

Szántó Marianna


 

Ezt a Tanzánia-Zanzibár utat jó szívvel fogom ajánlani mindenkinek! A legteljesebb mértékben azt kaptuk, amit vártunk: rendkívül nívós szállodákat, kiváló szervezést és természetesen fantasztikus programokat! Tényleg jó időpontnak bizonyult a február vége, rengeteg állatot láttunk mindenhol, egész más volt így élőben az afrikai természet részeseivé válnunk, sokkal jobb, mintha egy természetfilmet néztünk volna a tévében. Köszönjük!

Blaskó család


 

Remek volt az indonéz körutazás! Nagyon jók voltak szállások, tartalmas volt a program! Annyi javaslatom lenne, hogy a borneoi iban házat –szerintem- ki lehetne hagyni a programból, és legközelebb helyette be lehetne tenni például Komodót.

Horváth József


 

Ez a tanzániai út óriási élmény volt!! Az idegenvezető -Varga Bálint- telitalálat volt! Még egyszer köszönet a remek szervezésért, programokért, jó kaland és jó nyaralás volt!

dr.B. Judit


2012 májusában spanyol körutazáson vettem részt a férjemmel és a barátainkkal együtt. Az út kiválóan volt megszervezve – Madrid-Toledo-Cordoba-Sevilla-Granada és természetesen az út fáradalmait kipihenve a végén a tengerpart, Costa Del Sol. A szállásokkal, az ellátással és a legfontosabb, az idegenvezetőkkel is nagyon meg voltunk elégedve. Sok új és gazdag élményben volt részünk, és az út végén pihentünk a tengerparton. Az út nem volt fárasztó, mégis rengeteg látnivalóban volt részünk. Az utazási irodával nagyon meg vagyunk elégedve, ezért az AlmaVia Travellel legközelebb indulunk Amerikába.

Dr.Bándyné dr.Kádár Marianna


2012 májusában vettünk részt a spanyolországi körutazáson. Jól szervezett,tartalmas utazásban volt részünk. Nagy élmény volt számomra Madridban a tárlatvezetés a Prado Képtárban. Előzőleg már kétszer jártam ott,de a helyi magyar idegenvezetővel sokkal gazdagabb,tartalmasabb volt a kiállítás. Nagyon tesztett Córdobában a Mezquita, gyönyörű volt a Sevillai világkiállítás helyszíne. Rendkívüli látványt nyújtott Granadában az Alhambra. A jó szervezést dícséri, hogy a látnivalókra elegendő időnk volt,sehová nem kellett rohanni,s nem maradtunk le semmiről. Szép helyeken volt a szállásunk minden városban. Különleges érzés volt az AVE vonattal utazni, mely 300 km/h sebességgel hangtalanul suhant. A bikaviadal és flamenco est tette még felejthetetlenebbé számomra ezt a nyaralást. A tengerparti lazítás méltó befejezése volt körutazásunknak.

Dr.Sztancsik Zsuzsanna


Szeretném megköszönni ezt a felejthetetlen kubai utat. Ha valaki szeretné megismerni az IGAZI Kubát, tegye meg, amilyen gyorsan csak tudja! Köszönet mindenért!

dr.Ráczkevy Éva


Olyan idegenvezetővel nézhettük meg a Kubai valóságot, hogy nem szállodáról szállodára jártunk, hanem a kubai emberek között élhettünk kubai idegenvezetőnk, Maritza jóvoltából,aki jól tud magyarul is.

Megismerhettük az ország gazdasági és sokszínű kulturális életét, a kubai emberek vidámságát, temperamentumát, Kuba ízeit. Ez tette ki utazásunk kétharmadát. A fennmaradó időt a Kuba-i “Rivierán tölthettük az óceán partján luxus körülmények között. Az igazi Kuba megismerése nélkül elmondhattuk volna, hogy jártunk Kubában, de élményekben sokkal szegényebb lett volna az utunk. Ez adta meg a téli vakáció “fűszereit,varázsát”.

Kolozsváry András


Fantasztikus egyéniség volt a kubai idegenvezető! Kuba, csak Maritzával az igazi!

Füzes Tamás