Amazónia-Mato Grosso-Pantanal

Brazília körutazás – Miért éppen ide?

Kuriózum utazásra invitáljuk a vadregényes természet kedvelőit, Brazília kevésbé ismert területeire! A megszokott  látnivalóktól eltérően ezúttal Amazónia felé vesszük az irányt. Amazonas-medencének azt az óriási trópusi esőerdővel borított mélyföldet nevezik, amely Dél-Amerika északi részén helyezkedik el, és amely a  nevét a területét nyugatról keletre átszelő Amazonas folyóról kapta. Hajózunk a Rio Negro-n, majd elrepülünk Mato Grosso do Sul államba, melynek különleges ökoszisztémája a Pantanal, a világ legnagyobb mocsaras területe, alföldekkel,  szelíd lejtőkkel és kanyargós folyókkal.

Program

+ Összes nap kinyitása

Idegenvezető

Elter Károly

Karesz több mint tizenöt éve dolgozik az idegenforgalomban. A világjárást a hetvenes években hátizsákos turistaként kezdte, s kalandos utazásai során több mint 160 országban járt, valamint az Antarktiszra is eljutott. Alapvetően mikrobiológiát tanult, szakdolgozatát a trópusi parazitózisokról írta. Utazásszervezői munkája előtt újságíró-riporterként a tudományos isme-retterjesztés területén tevékenykedett. Megalapítója és vezető oktatója volt az Utazási Akadémiának, s más idegenforgalmi vonatkozású intézményekben is tanított földrajzot és szakismereteket. Szűkebb értelemben vett munkakörén kívül továbbra is szívügyének tekinti a tudományos ismeretterjesztést; cikkeket ír, előadásokat tart, szakért. Szenvedélyes fotós, eddig mintegy ötven könyvben és kiadványban jeletek meg képei, s hét magyarországi városban volt kiállítása.

 

Részvételi díj *

1.090.000 Ft/fő

Egyágyas felár

149.000 Ft/fő

 

*A részvételi díj minimum 12 fő esetén érvényes

Kevesebb résztvevő esetén az árak módosulnak!

*A programban feltüntetett árak 1 USD = 300 FT  árfolyamig érvényesek

A részvételi díj tartalmazza

  • transzferek
  • elhelyezés 3* szállodákban, hajón, eco-lodge-okban
  • ellátás: program szerint
  • belépők a programban meghirdetett látnivalókhoz
  • magyar idegenvezető

 

A részvételi díj nem tartalmazza- Árak/fő

  • nemzetközi és belföldi repülőjegyek+illetékek: kb.480.000 Ft
  • kilépési illetékek (esetleges)
  • Storno biztosítás+BBP biztosítás
  • Borravaló, személyes jellegű kiadások

 

Irodánk támogatja az utazások teljes árának a feltüntetését, ezért összeadtuk, hogy mennyibe kerül ez az utazás mindennel – részvételi díj, repülőjegyek, illetékek – együtt:

 

1.570.00 Ft/fő

  Teljes ár kétágyas elhelyezés esetén*

1.719.000 Ft/fő

  Teljes ár egyágyas elhelyezés esetén*

 

*A teljes árat módosíthatja a repülőjegyárak, árfolyamok esetleges változása, ha a csoport nem éri el a megadott minimum létszámot, valamint a teljes ár nem tartalmazza az opcionálisan köthető storno-és/vagy balesetbiztosításokat, borravaló összegét, az esetleges kilépési illetéket. 

 

Feltöltés alatt….