Rólunk

 

Kedves Utazó!

  • Szeretne elutazni különleges országokba?
  • Vár még Önre az álomutazása?
  • Nem tudja, hogy kezdjen hozzá a szervezéshez?
  • A legjobb helyen jár, hogy segítsünk Önnek!

Miért éppen minket válasszon?

Mert szenvedélyesen szeretünk utazni!

  • Utazásszervező iroda vagyunk, útjaink nagy részét már több ízben végig jártuk, tudjuk, hogy mit érdemes, hol és mikor.

Mert csoportjaink kis létszámúak!

  • Utazási klub vagyunk, ahol a minőség fontosabb a mennyiségnél.

Mert profi idegenvezetőink vannak!

  • Kollégáink magasan képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező rutinos utazók, akik helyismeretükkel, empátiájukkal, felkészültségükkel igazi élménnyé varázsolják az utazást.

Mert fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást

Bárki csatlakozhat hozzánk, aki kellően befogadó, nyitott és kíváncsi egy másik ország kultúrájára. Köszönjük, ha megtisztelnek minket a bizalmukkal! A magunk részéről mindent megteszünk, hogy élvezetes és különleges utakat csináljunk, és hiszünk abban, hogy jó munkából, jó dolgok születnek. A mi esetünkben sok-sok utazás…. ízzel, lélekkel.

Kikkel találkozhat nálunk?

almavia_travel_portraits_8780

 

Papp Évaidegenvezető, utazásszervező

 

Az AlmaVía Travel alapítója vagyok. Már iskolásként kívülről fújtam az afrikai és latin-amerikai felfedezőket, és egykor a kis bakonyi faluban csak álmodoztam arról, hogy bejárom az egész Világot. Bár az élet először más utat szánt nekem, de spanyoltanárként, szinkrontolmácsként sem tudtam ellenállni az utazás csábításának. Huszonöt éves idegenvezetői pályám alatt eljutottam közel 100 országba, számtalanszor megjártam Latin-Amerikát, az arab világot, Ázsia és Afrika több országát. Szeretek különleges utakat szervezni, tanulni és tanítani, utazási élményeimet néha könyvek társszerzőjeként, néha pedig olyan újságok hasábjain kamatoztatom, mint a Világjáró Magazin, vagy a MOM Park Magazin exkluzív kiadványa.

 

Email: eva.papp@almavia.hu

 

 

 

Darázs Ádámutazásszervező, utazási tanácsadó

 

A Szent István Egyetem turizmus és vendéglátás szakán végeztem, angolul és németül beszélek. Imádok utazni és utazásokat szervezni, minél nagyobb egy kihívás, annál jobb! Szeretem, hogy az AlmaVía Travelnél igazán különleges úti célokkal foglalkozhatok. Kedvenc helyem Európán belül Spanyolország, volt szerencsém pár hónapot eltölteni Menorcán és Mallorcán is, az egzotikus desztinációkból pedig Ázsia áll hozzám a legközelebb.

 

Email: adam.darazs@almavia.hu

 

 

Várjuk Önt az irodánkban!