1066 Budapest, Teréz körút 38. +36 1 255 2212

Rólunk

 

Kedves Utazó!

  • Szeretne elutazni különleges országokba?
  • Vár még Önre az álomutazása?
  • Nem tudja, hogy kezdjen hozzá a szervezéshez?
  • A legjobb helyen jár, hogy segítsünk Önnek!

Miért éppen minket válasszon?

Mert szenvedélyesen szeretünk utazni!

  • Utazásszervező iroda vagyunk, útjaink nagy részét már több ízben végig jártuk, tudjuk, hogy mit érdemes, hol és mikor.

Mert csoportjaink kis létszámúak!

  • Utazási klub vagyunk, ahol a minőség fontosabb a mennyiségnél.

Mert profi idegenvezetőink vannak!

  • Kollégáink magasan képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező rutinos utazók, akik helyismeretükkel, empátiájukkal, felkészültségükkel igazi élménnyé varázsolják az utazást.

Mert fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást

Bárki csatlakozhat hozzánk, aki kellően befogadó, nyitott és kíváncsi egy másik ország kultúrájára. Köszönjük, ha megtisztelnek minket a bizalmukkal! A magunk részéről mindent megteszünk, hogy élvezetes és különleges utakat csináljunk, és hiszünk abban, hogy jó munkából, jó dolgok születnek. A mi esetünkben sok-sok utazás…. ízzel, lélekkel.

Kikkel találkozhat nálunk?

almavia_travel_portraits_8780

 

Papp Évaidegenvezető, utazásszervező

 

Az AlmaVía Travel alapítója vagyok. Már iskolásként kívülről fújtam az afrikai felfedezőket, és leghőbb vágyam volt, hogy oroszlánvadászként debütáljak az Élet színpadán. Eme hajlamaimat szerencsére felnőttkoromra kinőttem, de spanyoltanárként, szinkrontolmácsként sem tudtam ellenállni az utazás csábításának. Húsz éves idegenvezetői pályám alatt eljutottam közel 100 országba, számtalanszor megjártam Latin-Amerikát, az arab világot, Ázsia és Afrika több országát. Szeretek különleges utakat szervezni, tanulni és tanítani, utazási élményeimet néha könyvek társszerzőjeként, néha pedig olyan újságok hasábjain kamatoztatom, mint a Világjáró Magazin, vagy a MOM Park Magazin exkluzív kiadványa.

 

Email: eva.papp@almavia.hu

 

 

almavia_travel_portraits_8706

 

Vydareny Katiutazásszervező, utazási tanácsadó

 

Egész életemben az idegenforgalomban dolgoztam, és még ennyi év után is szeretem a szakmámat. Hogy miért? Mert szép, változatos, mindig hoz új tanulnivalókat, kihívásokat és friss tapasztalatokat, nem beszélve az utazók színes, tarka hadáról, akikért érdemes dolgozni. Jó látni, hogy a világjárás mindennapjaink részévé vált. Ám ha szüksége lenne segítségre, mert elutazna pld. a Fidzsi-szigetekre, vagy egy afrikai szafarira, esetleg benevezne egy antarktiszi hajóútra, forduljon hozzám bizalommal! De repülőjegy keresésben, biztosítás kötésben, és a hazai irodák kínálatában is otthon vagyok.

 

Email: katalin.vydareny@almavia.hu

 

Várjuk Önt az irodánkban!