Vélemények

 

Kedves Utasaink!

Köszönjük, ha megtisztelnek minket a véleményükkel! Egy jól sikerült út esetén önökkel együtt örülünk, építő jellegű észrevételeik pedig segítenek minket a szolgáltatások javításában.

Kedves Éva! Remélem, a második közép-amerikai csoport is sikeres volt, és az utasok tengernyi élménnyel gazdagodtak, akárcsak mi! Próbáljuk feldolgozni a csodálatos emlékeket!
Köszönjük Közép-Amerika sokoldalú, alapos és színes bemutatását, nagyon jól éreztük magunkat! További jó munkát, csoportot kívánunk!!

Sz. J.


Még egyszer nagyon szépen köszönjük ezt a profin megszervezett utat. (India II. Kulturális körutazás+meditáció és jóga egy ashramban) Minden gördülékenyen, pontosan és könnyedén ment. Felejthetetlen élmény marad számunkra ez az utazás. A – más irodák ajánlataitól eltérő- különlegesebb helyszíneken és bővebb látnivalókon túl a helyi idegenvezetők felkészültségének, tájékozottságának és lelkiismeretességének köszönhetően sokkal behatóbban sikerült megismernünk az indiai kultúrát, történelmét, múltját és jelenét. Igazi kuriózum a kommersz ajánlatok között!

Üdvözlettel: Z.Judit


 

Kedves Éva!
Köszönjük a fáradozásodat! Mi nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon tetszett, hogy nem csak azt láttuk, amit általában meg szoktak mutatni a turistáknak. Marica mindent megtett, hogy az „igazi Kubát” lássuk, megkóstolhassunk mindenféle finomságot, helyi specialitást. Jók voltak a programok, mozgalmas volt az út, és kellett a végén az „all inclusive” pihenés.
Nyugodt szívvel ajánljuk barátainknak, ismerőseinknek!

Csizmadiáné


Mindenkinek tudom ajánlani a mongóliai körutazást, aki szereti a szép természeti látnivalókat, a nagy térségeket, ahol a szem szabadon kalandozhat. A turistát itt igazán kedvesen fogadják, valóban vendégnek érezheti magát a család jurtájában és távozáskor barátian búcsúznak. Jó érzés volt ott lenni, a Góbi-sivatagban nyiló sokféle virág csak bónusz volt a különleges látnivalók mellé. A jurta szállások kényelmesek, az ellátás bőséges. A program végig élvezetes volt, érdemes minél előbb menni, amíg ilyen kevés a turista!

Dr Parádiné Novák Anna


Tisztelt Iroda! A mongóliai körutazásról csak annyit mondhatok, hogy csillagos ötös! Rendkívül tartalmas volt a program, minden napra jutott valamilyen nagyon érdekes látnivaló, és mi még szerencsések voltunk, mert még láthattuk azt a Mongóliát, amit pár év múlva majd már el fognak lepni a turisták. Nagyon izgalmas volt a jurtákban aludni, és ami külön meglepetés volt, hogy nagyon jó volt az ellátás. Köszönjük a remek szervezést!

Üdvözlettel: dr.Gyimesiné Katalin


 

A perui út (is) hibátlanul sikerült! A programok nagyon szépen, logikusan épültek egymásra, még arra is ügyeltetek a látnivalók összeállításánál, hogy legyen időnk akklimatizálódni, ami lássuk be, létfontosságú az Andokban. Ez volt a harmadik utunk együtt, hová is megyünk legközelebb Éva?

Szántó Marianna


 

Ezt a Tanzánia-Zanzibár utat jó szívvel fogom ajánlani mindenkinek! A legteljesebb mértékben azt kaptuk, amit vártunk: rendkívül nívós szállodákat, kiváló szervezést és természetesen fantasztikus programokat! Tényleg jó időpontnak bizonyult a február vége, rengeteg állatot láttunk mindenhol, egész más volt így élőben az afrikai természet részeseivé válnunk, sokkal jobb, mintha egy természetfilmet néztünk volna a tévében. Köszönjük!

Blaskó család


 

Remek volt az indonéz körutazás! Nagyon jók voltak szállások, tartalmas volt a program! Annyi javaslatom lenne, hogy a borneoi iban házat –szerintem- ki lehetne hagyni a programból, és legközelebb helyette be lehetne tenni például Komodót.

Horváth József


 

Ez a tanzániai út óriási élmény volt!! Az idegenvezető -Varga Bálint- telitalálat volt! Még egyszer köszönet a remek szervezésért, programokért, jó kaland és jó nyaralás volt!

dr.B. Judit


2012 májusában spanyol körutazáson vettem részt a férjemmel és a barátainkkal együtt. Az út kiválóan volt megszervezve – Madrid-Toledo-Cordoba-Sevilla-Granada és természetesen az út fáradalmait kipihenve a végén a tengerpart, Costa Del Sol. A szállásokkal, az ellátással és a legfontosabb, az idegenvezetőkkel is nagyon meg voltunk elégedve. Sok új és gazdag élményben volt részünk, és az út végén pihentünk a tengerparton. Az út nem volt fárasztó, mégis rengeteg látnivalóban volt részünk. Az utazási irodával nagyon meg vagyunk elégedve, ezért az AlmaVia Travellel legközelebb indulunk Amerikába.

Dr.Bándyné dr.Kádár Marianna


2012 májusában vettünk részt a spanyolországi körutazáson. Jól szervezett,tartalmas utazásban volt részünk. Nagy élmény volt számomra Madridban a tárlatvezetés a Prado Képtárban. Előzőleg már kétszer jártam ott,de a helyi magyar idegenvezetővel sokkal gazdagabb,tartalmasabb volt a kiállítás. Nagyon tesztett Córdobában a Mezquita, gyönyörű volt a Sevillai világkiállítás helyszíne. Rendkívüli látványt nyújtott Granadában az Alhambra. A jó szervezést dícséri, hogy a látnivalókra elegendő időnk volt,sehová nem kellett rohanni,s nem maradtunk le semmiről. Szép helyeken volt a szállásunk minden városban. Különleges érzés volt az AVE vonattal utazni, mely 300 km/h sebességgel hangtalanul suhant. A bikaviadal és flamenco est tette még felejthetetlenebbé számomra ezt a nyaralást. A tengerparti lazítás méltó befejezése volt körutazásunknak.

Dr.Sztancsik Zsuzsanna


Szeretném megköszönni ezt a felejthetetlen kubai utat. Ha valaki szeretné megismerni az IGAZI Kubát, tegye meg, amilyen gyorsan csak tudja! Köszönet mindenért!

dr.Ráczkevy Éva


Olyan idegenvezetővel nézhettük meg a Kubai valóságot, hogy nem szállodáról szállodára jártunk, hanem a kubai emberek között élhettünk kubai idegenvezetőnk, Maritza jóvoltából,aki jól tud magyarul is.

Megismerhettük az ország gazdasági és sokszínű kulturális életét, a kubai emberek vidámságát, temperamentumát, Kuba ízeit. Ez tette ki utazásunk kétharmadát. A fennmaradó időt a Kuba-i „Rivierán tölthettük az óceán partján luxus körülmények között. Az igazi Kuba megismerése nélkül elmondhattuk volna, hogy jártunk Kubában, de élményekben sokkal szegényebb lett volna az utunk. Ez adta meg a téli vakáció „fűszereit,varázsát”.

Kolozsváry András


Fantasztikus egyéniség volt a kubai idegenvezető! Kuba, csak Maritzával az igazi!

Füzes Tamás